Beveiliging, Gezondheid & Veiligheid

Oplossingen gericht op Jouw Bedrijf

Het Onbenutte Potentieel Van IoT In De Beveiliging

Veel bedrijven gebruiken data om hun digitale transformatie te versnellen, maar realiseren niet hoeveel kansen en toegevoegde waarde nog kunnen worden benut door de data uit hun fysieke bezittingen en de daarmee verbonden beveiligingsinfrastructuur te gebruiken.
Time lapse of motorway at night with global net graphic overlaid.

De voordelen van Security as a Service

De meeste bedrijven gebruiken wel een of andere vorm van cloud-based technologie, denk hierbij alleen al aan office 365 van Microsoft, een ingeburgerde Cloud oplossing. Cloud biedt schaalbaarheid, flexibiliteit, kostenbesparingen en in de huidige coronacrisis misschien nog wel het belangrijkste: de mogelijkheid om bedrijfsfuncties remote, locatie onafhankelijk, uit te kunnen voeren.

Monitoring op afstand vs bewakers

Voordat betaalbare, elektronische beveiliging breed beschikbaar was, vertrouwden veel bedrijven op een combinatie van fysiek beveiliging (sloten, hekken, etc.) en beveiligers. Andere opties waren er niet.
View of security monitor setup through glass

Waarom STANLEY Security?

Ontdek meer

Eén Ecosysteem. Oneindige oplossingen. 

Onze visie is om een veiligere, gezondere en efficiëntere wereld te creëren afgestemd op jouw unieke behoeften en uitdagingen.

Ontdek UNA

Wereldwijde Expertise. Lokale Tint.

Als toonaangevend operator van uitgebreide oplossingen bieden wij een breed scala aan  beveiligingssystemen, service op afstand en gespecialiseerd support aan. Bekijk de oplossingen.

Nieuwe uitdagingen

Zorgen Voor Een Veiligere,Gezondere en Efficiëntere Wereld.

Ontdek meer

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen