Over Ons

Ons doel

Bij STANLEY werken wij met passie aan een veiligere en slimmere wereld. Een wereld die klaar is om vooruit te gaan, om onze toekomst nog beter te maken.

We bereiken dat met slimme beveiligingsoplossingen die inzicht bieden, om degenen die de wereld vooruithelpen, te versterken. Deze vooruitstrevende beschermers nemen beslissingen die onze samenleving en bedrijven vooruithelpen. Van bedrijfseigenaren tot beveiligingsmanagers of Chief Technology Officers.

Daarom zijn wij voor degenen die de wereld vooruithelpen. We versterken beschermers en samen helpen we onze wereld vooruit.

Wie we zijn

Innovatie, prestaties en uitmuntendheid zijn stevig verankerd in onze cultuur. We ontwerpen, installeren, bewaken en onderhouden geïntegreerde beveiligings- en brandbeveiligingssystemen die de bedrijfscontinuïteit en veerkracht van onze klanten verbeteren en de operationele complexiteit verminderen. We weten dat het in een complexe wereld niet genoeg is om de uitdagingen van vandaag op te lossen - we moeten allemaal klaar zijn voor de kansen van morgen.

Een toewijding aan continu leren en samenwerken heeft STANLEY Security geholpen de wereldleider in elektronische beveiliging te worden die het nu is. Met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten, houden onze 207 kantoren en 5.500 werknemers wereldwijd ons dicht bij onze klanten. We werken samen met organisaties uit sectoren variërend van telecom, retail, onderwijs, gezondheidszorg en overheid tot financiële instellingen, transport en logistiek in meer dan 60 landen. Onze klanten vertrouwen op oplossingen en diensten van STANLEY Security om hen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen op lange termijn te bereiken, waardoor ze onze wereld vooruit kunnen helpen.

Altijd Dichtbij

Ons team van deskundige professionals zet zich in voor de veiligheid en het succes van onze klanten.

Met meer dan 200 locaties wereldwijd en 4 vestigingen in Nederland hebben we een wereldwijd netwerk van partners en zijn we altijd dichtbij.

Onze Expertise, Uw Voordeel

Ons diepgaande kennis van operationele en beveiligingsuitdagingen in een breed scala van sectoren stelt ons in staat om beveiligingsinzichten om te zetten in waardevolle bedrijfsresultaten, zodat onze partners goed gedijen in een veranderende wereld.

Een Stap Voor

We hervormen de beveiligingssector om nieuwe kansen te creëren, vandaag en morgen. We verminderen het risico, de impact en de kosten van bedrijfsonderbrekingen door onder andere brand en inbraak. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten sterker zijn dan hun concurrenten, door hun continuïteit te verbeteren zodat zij altijd hun klanten beter van dienst kunnen zijn.  

Over STANLEY BLACK & DECKER

STANLEY Security is onderdeel van Stanley Black & Decker, een doelgerichte industriële organisatie met een omzet van $ 14 miljard. Stanley Black & Decker heeft 61.000 werknemers in meer dan 60 landen en exploiteert 's werelds grootste gereedschappen- en opslagbedrijf,' s werelds op één na grootste commerciële elektronische beveiligingsbedrijf, een toonaangevend bedrijf in bevestigingsartikelen en olie-, gas- en infrastructuurbedrijven. De iconische merken van het bedrijf zijn onder meer Black & Decker, Bostitch, CRAFTSMAN, DEWALT, FACOM, Irwin, Lenox, Porter Cable en Stanley. Stanley Black & Decker is een bedrijf voor de makers en innovators, de vakmensen en de zorgverleners, en degenen die hard werken om de wereld een betere plek te maken.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen