Agrarisch

Bescherm je boerenbedrijf tegen inbraak en brand

Agrarische bedrijven zijn een makkelijk en aantrekkelijk doelwit voor inbrekers: er is peperdure apparatuur te halen en vaak staan de schuren in een afgelegen gebied waardoor inbrekers rustig hun gang kunnen gaan. Ook als het gaat om brandbeveiliging, hebben agrarische ondernemers andere behoeften dan andere ondernemers. Behalve hun pand en inventaris, lopen ook dieren gevaar wanneer dit niet goed geregeld is. STANLEY Security helpt boeren in België al meer dan 20 jaar met optimale beveiliging, zowel tegen inbraak als brand. 

Beveiliging die past bij een boerenbedrijf

Beveiliging heeft voor iedere ondernemer een andere betekenis: bedrijven verschillen, behoeftes dus ook. Of het nu gaat om de brandveiligheid in stallen of goede beveiliging van schuren met kostbaar apparatuur, STANLEY Security heeft altijd een passende oplossing:

Schaalbare oplossingen

Het ene bedrijf wil met camera’s volledig zicht op het hele terrein houden, terwijl het volgende bedrijf juist goede inbraakbeveiliging voor schuren wilt. Onze oplossingen zijn volledig schaalbaar zodat ze altijd voldoende bescherming bieden, zonder dat je te veel betaalt.

Makkelijke te bedienen en te beheren

Een belangrijk kenmerk van onze oplossingen is het gemak waarmee systemen te bedienen en te beheren zijn. Beveiliging moet namelijk ontzorgen en juist geen extra zorgen geven. Via een app schakel je gemakkelijk systemen op afstand in- en uit en beheer je zelf gebruikers. 

Met gerust gevoel thuis

Boeren maken lange dagen, als je dag erop zit wil je ook echt zeker weten dat je geen omkijken hebt naar je bedrijf. Daarom brengen wij niet alleen een advies uit over elektronische beveiliging, maar kijken naar het totaalplaatje: welke maatregelen kun je nog meer nemen om je bedrijf veilig te houden. 

Aerial view of farmland
Tractor harvests wheat from field

Oplossingen

STANLEY Security verzorgt geïntegreerde beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke wensen van agrarische ondernemingen:

Camera’s

Met camera’s heb je altijd volledig zicht over je hele bedrijf. Of je nu op het land bent of op kantoor zit: via de app weet je precies wat er gebeurt binnen jouw bedrijf en kun je in actie komen als dat nodig is. 

Lees Meer

Inbraakbeveiliging

Boerenbedrijven beschikken vaak over dure apparatuur en schuren liggen vaak afgelegen. Daarom zijn deze bedrijven vaak een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers. Met inbraakbeveiliging houd je ze buiten de deur.

Lees Meer

Brandbeveiliging

Stalbranden zijn verwoestend voor agrarische bedrijven: niet alleen het verlies van dieren, maar ook het verlies van flinke investeringen raken ondernemers hard. Goede brandbeveiliging met snelle opvolging is daarom zeker voor boerenbedrijven van levensbelang.

Lees Meer