Onze visie

Beschermen wat er echt toe doet en de wereld vooruithelpen in het nieuwe normaal.

2 minuten leestijd |
Collage of slightly angled square images

Er is geen twijfel over mogelijk, het nieuwe normaal is anders dan we gewend zijn. Bedrijven, gemeenschappen en mensen moeten veranderen om veilig te blijven. Dat zal ongetwijfeld zorgen voor nieuwe uitdagingen, maar deze zijn niet onoverkomelijk. Gelukkig werken jullie, de mensen die ons veilig houden, harder en slimmer dan ooit om deze uitdagingen aan te gaan.

Beschermen wat er echt toe doet en de wereld vooruithelpen in het nieuwe normaal.

Jullie ontdekken nieuwe manieren om uitdagingen aan te pakken en oplossingen te integreren die mensen in hun dagelijkse leven veilig houden. Bijvoorbeeld de contactloze technologie om deuren te openen en sluiten zonder deurhendels aan te raken, of thermische camera’s die verhoogde lichaamstemperatuur signaleren. Het zijn dat soort oplossingen die ervoor zorgen dat werknemers en klanten met gerust hart hun huis kunnen verlaten, ze weten dat ze buiten veilig zullen zijn.

Nu de wereld steeds meer uit de lockdown komt, staan wij naast je om ervoor te zorgen dat je jouw collega’s en klanten op een veilige manier weer kan verwelkomen. Overal ter wereld blijven onze teams, op afstand, werken aan het beschikbaar maken van oplossingen en je te helpen deze te integreren. Daarnaast ligt onze focus op steeds meer remote oplossingen leveren en manieren om je op afstand te ondersteunen, zodat we persoonlijk contact zoveel mogelijk kunnen vermijden.

We kijken uit naar de toekomst en bedanken jou voor je toewijding om uitdagingen te overwinnen. Jouw harde werk om collega’s en klanten veilig te houden, draagt bij aan het grotere doel: een veiligere wereld. Je inspireert ons en wij zetten alles op alles om jou te ondersteunen. Zo kunnen jullie beschermen wat er echt toe doet en de wereld vooruithelpen.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen