NU AAN HET LEZEN : It’s a wrap: STANLEY Security biedt inbraakpreventie voor Wraps & Tints

De uitdaging: groeiende beveiligingsproblemen wegnemen 

Groeiende bedrijven hebben groeiende verantwoordelijkheden. Meer geavanceerdere faciliteiten, een groter aantal supercars en kostbare voertuigen onder beheer, en strengere verzekeringseisen maakten een inbraakalarmsysteem een ​​essentiële vereiste voor het nieuwe pand.

Na eerst een klein, lokaal beveiligingsbedrijf ingehuurd te hebben - dat niet in staat was een systeem te leveren dat voldoet aan de certificering die de verzekeringsmaatschappij van Wraps & Tints nodig heeft - benaderde Jonathan Burke, directeur van Wraps & Tints, STANLEY Security voor hulp.

De oplossing

Na een risicobeoordeling van de voorraad en structuur van het gebouw, hebben STANLEY Security-technici een inbraakalarmsysteem geïnstalleerd met dubbele technologie-detectoren; deurcontacten, en rolluikcontacten, die onderling verbonden zijn en teruggevoerd worden naar een bedieningspaneel. Bovendien werd een doorlopend onderhoudscontract afgesloten om ervoor te zorgen dat het systeem altijd topprestaties levert. 

Het resultaat

Het nieuwe inbraakalarmsysteem stelde Wraps & Tints in staat om op kosteneffectieve wijze te voldoen aan de verzekeringsvereisten, wat betekent dat het bedrijf de groei van het bedrijf kan voortzetten. 

Author name
Jonathan Burke
Author Title
directeur van Wraps & Tints
Quote
Het nieuwe inbraakalarmsysteem voldoet aan de eisen van onze verzekeraar, en ik kan me nu concentreren op het blijven groeien van het bedrijf omdat ik weet dat het pand en de voorraad goed beschermd zijn