De verschillende branches van de Connex Group bundelen de krachten en gaan vanaf 1 april 2020 officieel verder onder de naam STANLEY Security Belgium. Daarmee wordt een zorgvuldig integratietraject afgerond en ontstaat één sterk, herkenbaar Belgisch beveiligingsmerk als onderdeel van een internationaal netwerk

In feite is de Connex Group al anderhalf jaar onderdeel van STANLEY Security, wereldwijd marktleider op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen. Door nu definitief onder één naam te opereren versterkt STANLEY Security de positie als marktleider. In België opereert de beveiligingsexpert met een team van 360 medewerkers vanuit 10 vestigingen (Aarlen, Brugge, Brussel, Charleroi, Edingen, Gent, Herentals, Luik, Mechelen, Sint-Niklaas) .  Daarmee verdwijnen definitief de namen Connex Group en bijhorende vestigingen A&E Security, Argos Signalson Security, Etac Alarme Service, Etac Gent, VAG Security Systems en JMD Sécurité.

 

Over de integratie zegt General manager Marc Deelen: ‘Door onder één sterke naam te opereren zijn we herkenbaar voor onze klanten in het hele land. En nieuwe klanten zien meteen dat we een fijnmazig landelijk netwerk hebben. De gebundelde kracht van alle Belgische collega’s én onze internationale partners, zorgt ervoor dat we onze klanten nog veel meer kunnen bieden dan we al doen. Meer kennis, meer innovaties en meer service.

 

Vind nu een beveiligingsexpert in jouw buurt

 

Ontdek onze oplossingen

Toegangscontrole

Geef toegang aan de juiste personen, voor de juiste ruimtes, op de juiste tijdstippen. Elke toegangskaart of -badge is voor een specifieke werknemer. Zo weet je exact welke werknemer op welk moment een beveiligde ruimte is binnengegaan.

Lees verder

Camerabewaking

Een camerasysteem geeft je een extra paar ogen, zodat je op elk moment en elke locatie het overzicht bewaart en via je smartphone of laptop kan zien wat er zich in je bedrijf afspeelt. Zelfs op afstand.

Lees verder

Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. Bescherm je bedrijf dus tegen inbraakrisico’s. Want je wint meer dan je denkt. Denk aan het inperken van de materiële en financiële schade van de goederen en het bedrijf. En aan de emotionele schade bij jou en je personeel.

Lees verder

Branddetectie

Bedrijven vormen een groot risico voor brand. Het gebruik van lichtontvlambare producten en industriële installaties die op een hoge spanning werken zijn hier vaak de boosdoeners. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om de risico’s in kaart te brengen en een systeem op te zetten om de schade te beperken.

Lees verder