Financiële sector

Banken en financiële instellingen hebben te maken met een diversiteit aan beveiligingsuitdagingen: fraude in werkprocessen verminderen, zorgen dat de capaciteit van servers is gegarandeerd en ondertussen voldoen aan strenge veiligheidseisen op het gebied van geldtransfers, dataprivacy en veiligheid van medewerkers. En dat terwijl bedreigingen steeds geraffineerder worden. Online, maar ook op de vloer van hoofdkantoren en lokale vestigingen. Met STANLEY Security als beveiligingspartner worden deze risico’s gereduceerd.

Beveiliging in de financiële sector

De goede reputatie van banken en financiële instellingen hangt af van de beveiliging die zij bieden aan het geld en investeringen van hun klanten. STANLEY Security is met haar jarenlange en wereldwijde ervaring een betrouwbare partner 

Schaalbare oplossingen

Of het nu gaat om een lokale vestiging, het hoofdkantoor of een datacenter: onze schaalbare oplossingen zorgen altijd voor een passend beveiligingsplan die voldoet aan de hoge eisen die binnen de financiële sector worden gesteld. 

Geïntegreerde systemen

Onze oplossingen bestaan uit een breed scala uit producten en diensten. Van inbraak- en camerabeveiliging tot toegangscontrole en overvalbeveiliging, STANLEY Security levert altijd de nieuwste en meest geavanceerde oplossingen. 

Altijd dichtbij en beschikbaar

STANLEY Security is een wereldwijde beveiligingsexpert met veel regionale wortels. Dit betekent dat wij altijd dichtbij en altijd beschikbaar zijn, maar bovendien altijd beveiligingsvraagstukken kunnen beantwoorden, hoe complex ook.

Toekomstbestendige en efficiënte beveiliging

Beveiliging moet in de financiële sector aan de hoogste eisen voldoen. STANLEY Security is wereldwijd actief als beveiligingspartner van gezichtsbepalende financiële instellingen. We leveren een essentiële bijdrage aan het borgen van gevoelige bancaire systemen. De kennis die we hiermee opdoen levert de succesvoorwaarden om banken en andere financiële instellingen klaar te stomen voor de veiligheidsuitdagingen van morgen.

Businessmen talk over coffee
Contactless entry keycard pad mounted by door

SaaS

IT-personeel is duur en ze zijn vaak druk, hierdoor lopen banken en financiële instellingen het risico dat beveiligingssystemen niet voldoende up-to-date zijn, wat hen kwetsbaar maakt voor cybercriminaliteit. Met de Security as a Service biedt STANLEY Security een volledig geïntegreerde cloudoplossingen. Er is minder hardware op locatie, wat beheer en onderhoud kostenefficiënter maakt. Bovendien zijn de systemen altijd up-to-date, beveiligd en beschikbaar en ondersteunen we met SaaS altijd de meest recente functies en technologieën.

Lees Meer

 

 

Toegangscontrole

Of het nu gaat om een lokale vestiging, of het hoofdkantoor: banken en financiële instellingen moeten medewerkers, gegevens en kritische bedrijfsprocessen beschermen tegen onbevoegden, maar tegelijkertijd wel uitnodigend blijven voor klanten. 

STANLEY Security ontwikkelt geïntegreerde systemen voor toegangsverlening, zodat medewerkers met een Smart Card gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot meerdere vestigingen of kantoren. Deze Smart Cards worden door STANLEY in eigen beheer gemaakt, waardoor er altijd snel en veilig geleverd kan worden.

Lees Meer

 

Camerabeveiliging

Zicht houden op alles wat er binnen de organisatie gebeurt, is van essentieel belang bij het beveiligen van banken en financiële instellingen. Maar video-observatie is meer. Beelden moeten van uitstekende kwaliteit zijn, maar het is ook van belang dat videobeelden op de juiste manier geanalyseerd en opgeslagen worden. Ook hier levert STANLEY Security verschil. Onze softwarespecialisten hebben ruime expertise op het gebied van VCA (Video Content Analyse) en software voor observatie, opslag en verwerking van het beeldmateriaal.

Lees Meer

 

Remote Guarding

Beveiliging kan efficiënter en goedkoper met Remote Guarding van STANLEY Security. Het inhuren van beveiligingsbeambten is kostbaar, zeker omdat beveiliging 24 uur per dag door gaat. 

Bij Remote Guarding wordt geavanceerde beveiligingstechnologie optimaal gecombineerd met gecentraliseerd menselijk toezicht en ingrijpen op locatie. Pas als de situatie er echt om vraagt gaan beveiligingsbeambten naar de locatie om de daar ontstane dreiging of calamiteiten op te lossen.

Lees Meer