Stelen van de werkgever, de gelegenheid maakt de dief

Stelen van de werkgever gebeurt zowat overal en veel vaker dan we soms durven denken. Hoe snel is een restant van gebruikt materiaal, een afgewerkt product of gereedschap niet meegenomen? Hoe vaak gebeurt het dat een ‘betrapte’ persoon zichzelf goedpraat met een vluchtige uitleg zoals ‘ik wou het slechts lenen’ of ‘het is de eerste keer’.. De financiële crisis zorgt voor een ware toename van zogenaamde kleine “opportuniteitsdiefstallen”. En vele kleintjes vormen samen een heel groot geheel. 

Wist u trouwens dat de hele wereldbevolking als volgt kan onderverdeeld worden?

  • 10% zou bijzonder eerlijk zijn en dus nooit stelen
  • 10% zou bijzonder oneerlijk zijn en er dus altijd op uit zijn om te stelen
  • 80% zou een opportuniteit niet afslaan en dus een geboden kans aannemen

Bij diefstal wordt vaak gedacht aan een reële inbraak, maar interne fraude of diefstal door of met behulp van medewerkers is eveneens een vorm van diefstal en jammer genoeg veelvoorkomend fenomeen, waardoor bedrijven veel geld verliezen…..

3 redenen om de afdeling “Loss Prevention & Profit Improvement” van STANLEY Security te contacteren

Als beveiligingsspecialist bieden wij reeds meer dan 25 jaar totaaloplossingen voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame preventie tegen de meest uiteenlopende risico’s. Wij kunnen U helpen om diefstal en fraude te voorkomen, Uw verliezen te beperken en winst te verhogen. 

Loss prevention audit

Onze afdeling Loss Prevention & Profit Improvement biedt U professioneel ontwikkelde Loss Prevention Audits die loepzuiver aantonen waar mogelijke opportuniteiten of kansen op fraude, verlies of diefstal zijn. Of het nu na een incident is, of n.a.v. een inventaris die een slecht resultaat had, of om een risico in te schatten, onze audits zijn gemaakt op uw maat en naar uw wens.

Loss prevention training

Heeft u, uw management of uw personeel nood een training of een groter bewustzijn rond verliezen of security? Denkt u aan een gesprekstopic tijdens uw Road Show of Kick Off meetings. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in werken rond verliezen en kunnen u en uw personeel met raad en daad op een professionele manier bijstaan.

Loss prevention kassafraude software 

Speciaal voor de Retail bieden wij als absolute topper de software Retail 20/20 aan. Dit is een uitzonderingsrapportage software die zijn gelijke niet kent door dagelijks frauduleuze handelingen, fouten in uitvoering van procedures, diefstallen enz. aan u te rapporteren. Deze geheel nieuwe, volledig web-gebaseerde oplossing biedt verliesbeheersing met een ongeziene flexibiliteit om eenvoudig die uitzonderingen te identificeren die u van uw winst beroven en u elke dag veel geld kosten. 

STANLEY Assure

In de specifieke segmenten waarin wij werkzaam zijn, zien wij dat de risico's waaraan onze klanten worden blootgesteld veelal samengevat kunnen worden in een aantal vragen.

Hoe houd ik op een zo efficiënt mogelijke manier overzicht op wie zich wel of niet waar in mijn organisatie bevindt? Hoe weet ik zeker dat mijn bedrijfseigendommen en personeel zijn beschermd, zonder dat ik me druk hoef te maken over inbraak, diefstal of vernieling? En dat er altijd juist wordt gehandeld in geval van nood? Hoe zorg ik dat mijn brandveiligheid altijd op het hoogste niveau is, volgens de geldende wet- en regelgeving?

Maar voordat een passend antwoord op bovenstaande vragen gegeven kan worden, dient zich altijd eerst het vraagstuk aan hoe deze oplossing dan het beste gefinancierd kan worden. Kiest u voor een eenmalige investering of gaat u liever voor een langdurige samenwerkingsovereenkomst? Bij STANLEY Security draait alles om 100% vertrouwen. Wij hechten veel belang aan een sterk partenship met onze klanten waarbij we oplossingen bieden die ieder risico dekken. Ook wanneer er sprake is van al geïnstalleerde apparatuur, beperkte budgetten, of zelfs wanneer er helemaal geen mogelijkheden zijn om te investeren. STANLEY Security biedt daarom nu STANLEY Assure™. Met STANLEY Assure™ bent u verzekerd van de best passende beveiligingsoplossing voor nu en in de toekomst.

Het concept is simpel

Met STANLEY Assure™ kunt u zich met een gerust hart richten op uw kernactiviteiten. U weet dat uw complete beveiliging in vertrouwde handen is: van analyse, implementatie, service en onderhoud tot aan alarmcentraledienstverlening. U hoeft geen investeringen te doen en u heeft direct een duidelijk overzicht op alle kosten. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en producten, uw systemen worden up-to-date gehouden en uw risico's worden regelmatig geïnventariseerd. Dit alles vatten wij samen in een voor u haalbare betalingsovereenkomst die wij voor een bepaalde periode met elkaar aangaan. En mocht uw situatie veranderen, dan passen wij de overeenkomst aan aan uw nieuwe omstandigheden. Een oplossing van nu met oog op de toekomst.