Onze meldkamer waakt en schiet in actie

Stel je voor: jouw alarm gaat af, en jouw sirene begint – met veel lawaai – te loeien. Een prima afschrikmiddel. Maar het brengt je niet op de hoogte. En reageert er wel iemand? Kies  voor zekerheid – met monitoring. Hoe werkt het? Onze meldkamer ontvangt automatisch een signaal bij elk alarm. En een getrainde operator schiet meteen in actie.

Wij houden 24/7 een oogje in het zeil

Je kan gerust zijn. Onze meldkamer houdt continu een oogje in het zeil en onderneemt meteen actie: dag en nacht – ook in het weekend. En omdat wij over onze eigen meldkamer beschikken is de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op en top persoonlijk!

Bewakingsagenten controleren ter plaatse

Grondige monitoring en verificatie op afstand – via ons Security Operations Center – filtert 80% van jouw alarmen. Moet er toch iemand ter plaatse controleren? En wil je daarmee jezelf of jouw werknemers niet belasten? Reken dan op de bewakingsagenten van onze betrouwbare, gespecialiseerde partners. Zij heffen vakkundig elke twijfel op.

Monitoring brengt meer op dan je denkt

Wist je dat je als bedrijf geniet van een verhoogde aftrek van beroepskosten – tot 120%? En dat je als particulier 30% van jouw abonnementsbijdrage kunt recupereren – met een maximum van 760 euro? Ontdek alle fiscale beveiligingsvoordelen.