Multi-Sites

Garages, winkels of kantoren. Multi-sites zijn in veel verschillende vormen. Een ding wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal de behoefte hebben om alle locaties of vestigingen goed te beveiligingen. Maar hoe houd je dan grip op de systemen en de kosten? STANLEY Security is gespecialiseerd in het toepassen van landelijke veiligheidsprotocollen om tot uniforme beveiligingsoplossingen te komen: de beste beveiliging en toegangscontrole voor iedere site, gemanaged vanuit één centraal platform.

Beveiliging voor multi-sites

De beveiliging en toegangscontrole van multi-sites is complex en vraagt een andere aanpak dan bij single sites. Iedere locatie heeft eigen kenmerken en eigen beveiligingsbehoeften, medewerkers moeten gemakkelijk toegang krijgen tot verschillende locaties en vanuit een locatie moet er zicht kunnen zijn op alle sites. Voor goede multi-site oplossingen heb je dus een partner nodig die hierin gespecialiseerd is: 

Beveiliging op maat, voor iedere locatie

Ieder bedrijf is anders, maar iedere vestiging of locatie binnen een bedrijf is ook anders. Verschillende locaties kunnen aan verschillende wettelijke eisen moeten voldoen, wellicht zijn er ook onbemande locaties die met remote services beveiligd en gemanaged moeten worden. Binnen de beveiliging van multi-sites wordt voor iedere site een advies op maat gemaakt, om zo tot een uniforme beveiligingsoplossing te komen.

Gemakkelijk centraal te managen

Multi-sites kunnen verschillen van enkele locaties, tot een paar honderd locaties. In alle gevallen moeten beveiligings- en toegangscontrolesystemen gemakkelijk centraal te managen zijn. Van het aanmaken van toegangspassen of -codes, beheren van toegangsniveaus tot het afhandelen van meldingen: met de multi-site oplossingen van STANLEY Security zorgen voor een gerust gevoel. 

Grip op de kosten

Het voordeel van multi-site oplossingen is niet alleen het gemak van centraal gemanagede systemen, ook de kosten zijn een groot voordeel: in plaats van verschillende losse systemen, wordt alles centraal geregeld. Zo zijn alle kosten altijd inzichtelijk en wordt beveiliging en toegangscontrole efficiënt geregeld.

Elevator lobby outside of office with glass doors
Scanning keycard to enter metal gate

Oplossingen

STANLEY Security verzorgt geïntegreerde beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke wensen van multi-sites:

Camera’s

Met camera’s is er altijd zicht over het hele bedrijf. Onbemande locaties of na sluitingstijd, met CCTV gemanaged vanuit één punt heb je altijd overzicht en weet je wanneer je in actie moet komen.

Lees Meer

Inbraakbeveiliging

Alle locaties moeten goed beveiligd zijn en bovendien moeten meldingen gemakkelijk vanuit een locatie te beheren zijn. Lees meer over de beveiligingsoplossingen van STANLEY.

Lees Meer

Overvalbeveiliging

Met een druk op de knop gaat er een stil alarm naar de meldkamer van STANLEY Security die vervolgens de hulpdiensten kan inschakelen. Zo is er altijd snel hulp als dat nodig is.

Lees Meer

Remote Services

STANLEY Security kan een aantal diensten op afstand aanbieden die zorgen voor extra veiligheid, zoals het begeleiden van openen of sluiten van winkels: onze operator kijkt eerst of het veilig is voordat deuren opengaan.

Lees Meer

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen