Brandalarm & branddetectie voor bedrijven

Een brandalarm en branddetectiesysteem zijn essentieel om uw bedrijf, goederen en medewerkers te beschermen bij brand. Advies nodig voor uw bedrijf? Onze specialisten helpen u graag.

45% van alle branden in België vindt plaats in een bedrijf

Bedrijven vormen een groot risico voor brand. Het gebruik van lichtontvlambare producten en industriële toestellen die op een hoge spanning werken, zijn hier vaak de boosdoeners. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om de risico’s in kaart te brengen en een brandalarm en branddetectiesysteem te installeren om de schade te beperken.

Laat uw harde werk niet in vlammen opgaan

De statistieken tonen aan dat er weinig bedrijven een brand zonder kleerscheuren overleven. Uw onderneming heeft directe menselijke en materiële schade, maar ook indirecte schade, want u verliest waardevolle eigendom en goederen. De gevolgen zijn maanden later vaak nog voelbaar.

Voorkom een ernstige brand in uw bedrijfspand met een brandalarm

Laat uw inspanningen niet in rook opgaan. Investeer in uitstekende brandbeveiliging voor uw pand en industriële installaties. Onze specialisten houden rekening met uw activiteiten en omgevingsfactoren, zoals de ligging van het pand en de structuur van het gebouw. Ze brengen alle mogelijke ontstekingsbronnen en brandrisicofactoren in kaart. Daarbij houden ze rekening met stof, vocht of condens en extreme temperaturen. Het resultaat? U ontvangt een beveiligingsplan op maat, conform de eisen van de brandweer, uw verzekeringsmaatschappij en volgens de geldende regels (zoals de nieuwe regel omtrent een automatische branddetectie-installatie).

  branddetectie-rookmelder
  Male hand pointing at red fire alarm switch on concrete wall in office building

  De succesformule voor brandbeveiliging

  Houd schadelijke vlammen buiten, met pasklare brandbeveiliging van STANLEY Security. Wij selecteren, installeren en onderhouden de meest geavanceerde en betrouwbare technologieën voor brand- en gasdetectie, blussystemen en brandalarmen om uw personeel én de kostbare eigendommen van het bedrijf te beschermen. Zo kan STANLEY Security te hulp schieten bij de installatie van een simpele brandmelder of een geavanceerde thermische camera.

  De basiscomponenten van uw oplossing op maat:

  • Brandmeldcentrale – met klassieke of analoge adresseerbare detectie
  • Drukknoppen of sleutelschakelaars – voor manuele meldingen
  • Elektronische detectoren – zoals puntdetectoren, beamdetectoren, hittegevoelige kabels, airsampling, IR³-detectoren en thermische camera’s
  • Sirenes ter plaatse – voor waarschuwing en evacuatie

  Benieuwd hoe onze oplossingen aansluiten op uw beveiligingsuitdagingen?