Brandalarm & Branddetectie voor Bedrijven

45% van alle branden in België vindt plaats in een bedrijf.

Bedrijven vormen een groot risico voor brand. Het gebruik van lichtontvlambare producten en industriële installaties die op een hoge spanning werken zijn hier vaak de boosdoeners. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om de risico’s in kaart te brengen en een brandalarm & branddetectie systeem te installeren om de schade te beperken.

Laat je harde werk niet in vlammen opgaan.

De statistieken bewijzen het: weinig bedrijven overleven een brand zonder kleerscheuren. Jouw onderneming lijdt directe menselijke en materiële schade. En indirecte schade, want je verliest waardevolle intellectuele eigendom. De continuïteit van je bedrijf is ernstig verstoord en je imago loopt een deuk op. De gevolgen zijn maanden later vaak nog voelbaar.

Voorkom een ernstige brand in uw bedrijfspand met een brandalarm

Laat jouw inspanningen niet in rook opgaan. Investeer in uitstekende brandbeveiliging voor je panden en industriële installaties. Onze specialisten houden rekening met jouw activiteiten én omgevingsfactoren, zoals de ligging van het pand en de structuur van het gebouw. En ze brengen alle mogelijke ontstekingsbronnen en brandrisicofactoren in kaart. Daarbij houden ze rekening met stof, vocht of condens, en extreme temperaturen. Het resultaat? Je krijgt een beveiligingsplan op maat, conform de eisen van de brandweer, je verzekeringsmaatschappij, en de geldende regels (zoals de nieuwe regel omtrent een automatische branddetectie installatie).

De succesformule voor brandbeveiliging

Houd schadelijke vlammen buiten, met pasklare brandbeveiliging van STANLEY Security. Wij selecteren, installeren en onderhouden de meest geavanceerde en betrouwbare technologieën voor brand- en gasdetectie, blussystemen en brandalarmen om je personeel én de kostbare eigendommen van het bedrijf te beschermen. Zo kan STANLEY Security te hulp schieten bij het installeren van een simpele brandmelder of een geavanceerde thermische camera.

De basiscomponenten van jouw oplossing op maat:

  • Brandmeldcentrale – met klassieke of analoge adresseerbare detectie
  • Drukknoppen of sleutelschakelaars – voor manuele meldingen
  • Elektronische detectoren – zoals puntdetectoren, beamdetectoren, hittegevoelige kabels, airsampling, IR³-detectoren en thermische camera’s
  • Sirenes ter plaatse – voor waarschuwing en evacuatie

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen