Inbraakalarmsystemen & Installaties Bedrijven 

Verklein de kans op inbraak met een Inbraak Alarminstallatie.

Elke zes minuten wordt iemand het slachtoffer van een inbraak in België. Bescherm je bedrijf en bedrijfspand dus tegen inbraakrisico’s met een inbraakalarmsysteem. Want je wint meer dan je denkt. Ten eerste de materiële en financiële schade van de goederen en het bedrijf. Ten tweede de emotionele schade bij jou en je personeel.

Laat een inbraak de bedrijfsactiviteiten niet verstoren.

Een inbraak kan grote gevolgen hebben. Hoeveel omzet verlies je als je tijdelijk de deuren moet sluiten omdat de schade zo groot is dat je niet meer kunt werken. Of wanneer er goederen gestolen zijn die nodig zijn om de bedrijfsactiviteiten te kunnen uitvoeren? Voorkom inbraak en kies voor een beveiligingsoplossing van STANLEY Security. 

Man stands in warehouse protected by security cameras
Security camera system guards pharmacy

De succesformule voor inbraakbeveiliging.

Geef inbrekers geen kans, of breng ze op andere gedachten met inbraakbeveiliging op maat. Zo kunt u kiezen voor een draadloos inbraakalarmsysteem met camera of een simpeler systeem met alleen sensoren. De basiscomponenten van de oplossing op maat:

  • De centrale of het brein van uw inbraak alarminstallatie
  • Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel
  • De detectoren – die reageren op beweging of geluid
  • De alarmmelding ter plaatse  via sirene – binnen en buiten
  • De doormelding van het alarm naar uw smartphone en/of onze alarmcentrale zodat je zeker weet dat er snel de nodige actie ondernomen wordt na een alarm.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen