Logistiek

Efficiënt en veilig magazijnbeheer

Met meer dan 20 miljoen vierkante meter distributiecentra in het land, is het waarborgen van veilige en beveiligde stromen van mensen en goederen van het grootste belang. Omdat de logistieke sector een sterke motor is van de Belgische economie is het waarborgen van deze processen cruciaal.

Bij STANLEY Security helpen we logistieke bedrijven met een security-by-design, die de veiligheid van mensen, goederen en activa beschermt en de beveiligings-ROI versnelt door minder bedrijfsonderbrekingen en verbeterde verliespreventie. We brengen expertise in de branche samen met nauwgezet projectbeheer en een compleet portfolio van geïntegreerde oplossingen en services, inclusief preventief onderhoud en monitoring op afstand, om uw rol in de logistieke keten te beveiligen.

Controleren wie er ter plaatse is

Logistieke sites kunnen breed en gevaarlijk zijn, met bewegende voertuigen die te allen tijde in- en uitrijden, en waardevolle goederen zijn een potentiële magneet voor criminelen. Van oplossingen voor toegangscontrole die de toegang tot gevaarlijke gebieden beperken, tot oplossingen voor perimeterdetectie en bewaking op afstand, en videobewaking die 24/7 monitoring van locaties en werknemers mogelijk maakt, ons team van experts zorgt voor de oplossing die bij u past.

Distributiecentra en kritieke gebieden beveiligen

Met een dynamisch landschap van fluctuerende voorraadtypen en -niveaus naar verschuivende logistieke zwaartepunten, maakt beveiliging die snel meebeweegt het verschil in een zeer competitieve sector. Van het geven van richtlijnen voor het wijzigen van risicoprofielen en preventiemaatregelen tot het ontwerpen van een multi level beveiligingsbenadering die op 1 site even effectief zal zijn als op 50 sites, een robuuste beveiligingsstrategie zorgt voor standaard operationele procedures en beveiligingsbeleid consistent en efficiënt op verschillende sites worden geïmplementeerd. Met België een belangrijke bestemming voor doorlopende Brexit-geïnduceerde capaciteitshergebruik en belangrijke beveiligingsoverwegingen, het snel toevoegen van nieuwe opslagruimte terwijl de beveiliging hoog blijft, wordt steeds uitdagender. STANLEY Security kan cloud based oplossingen en services integreren om logistieke bedrijven te helpen flexibel en veilig te blijven en tegelijkertijd nieuwe capaciteit in te zetten.

Bescherming van de rol van logistieke spelers in de veilige toeleveringsketen

De status Authorized Economic Operator (AEO) fungeert in toenemende mate als een kwaliteitsnorm voor de logistieke sector, waardoor de end-to-end beveiliging en conformiteit van de internationale supply chain wordt gewaarborgd. Het handhaven of verkrijgen van deze status is daarom nu cruciaal voor het concurrentievermogen van logistieke actoren. De prioriteitsgoedkeuring die wordt verleend aan AEO-gecertificeerde bedrijven betekent dat elke niet-gecertificeerde organisatie als een secundaire zorg wordt behandeld, wat leidt tot vertragingen en extra complexiteit. De AEO-status is ook relevant voor kleinere logistieke bedrijven die last-mile logistieke diensten aanbieden aan internationale klanten, aangezien velen nu AEO-certificering van hun handelspartners vereisen. Hoe dan ook, met de juiste beveiligings- en serviceprovider kunnen logistieke bedrijven bewijzen dat hun rol in de internationale supply chain veilig is.

Aanpakken van de kwetsbaarheid van data

Leveringsketens vertrouwen nu sterk op ICT om de capaciteit te maximaliseren en het gebruik van transportnetwerken te optimaliseren, en met elektronische gegevensuitwisseling die een steeds kritischer onderdeel wordt van onderling verbonden waardeketens, neemt de bezorgdheid over de impact van inbreuken op gegevensbeveiliging op de internationale handel toe. Bij STANLEY Security hebben we deskundige, toegewijde teams van datacenter-programmabeheerders en technici, die samen met u uw datacenter kunnen beveiligen of een beveiligingsblauwdruk kunnen ontwerpen die u naar uw datacenter-serviceprovider kunt brengen. .

Altijd dichtbij en beschikbaar

STANLEY Security is een wereldwijde beveiligingsexpert met veel regionale wortels. Dit betekent dat wij altijd dichtbij en altijd beschikbaar zijn, maar bovendien altijd beveiligingsvraagstukken kunnen beantwoorden, hoe complex ook.

Man works on side of train in cloud of steam
TSA agent looks through travelers' bins

SaaS

Met Security as a Service biedt STANLEY Security volledig geïntegreerde cloud based beveiligingsoplossingen. Ze maken snelle wijzigingen in configuraties en implementaties mogelijk en verlagen de kosten van verplaatsingen, toevoegingen en wijzigingen binnen de geïmplementeerde oplossingen. Er is minder hardware ter plaatse, wat beheer en onderhoud kostenefficiënter maakt en nieuwe capaciteit sneller beveiligt. Bovendien zijn de systemen altijd up-to-date, cyberveilig en beschikbaar en ondersteunen we altijd de nieuwste functies en technologieën met SaaS.

Lees Meer

Toegangscontrole

Met een groot aantal verschillende locaties, bemand en onbemand, kan het veilig houden van mensen en goederen een uitdaging zijn voor grote of kleine logistieke spelers.

STANLEY Security ontwikkelt geïntegreerde systemen voor toegangsverlening, zodat medewerkers met een Smart Card gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot al deze locaties. Deze Smart Cards worden door STANLEY in eigen beheer gemaakt, waardoor er altijd snel en veilig geleverd kan worden.

Lees Meer

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging geeft 24 uur per dag haarscherp beeld van wat er binnen een organisatie gebeurt. 

Maar video-observatie is meer. Beelden moeten van uitstekende kwaliteit zijn, maar het is ook van belang dat videobeelden op de juiste manier geanalyseerd en opgeslagen worden. Ook hier levert STANLEY Security verschil. Onze softwarespecialisten hebben ruime expertise op het gebied van VCA (Video Content Analyse) en software voor observatie, opslag en verwerking van het beeldmateriaal.

Lees Meer

Remote Guarding

Wanneer beveiliging een 24/7 vereiste is, biedt technologie een betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief voor traditionele manguarding.

Bij Remote Guarding wordt geavanceerde beveiligingstechnologie optimaal gecombineerd met gecentraliseerd menselijk toezicht en ingrijpen op locatie. Pas als de situatie er echt om vraagt gaan beveiligingsbeambten naar de locatie om de daar ontstane dreiging of calamiteiten op te lossen.

Lees Meer

Fire Protection

België heeft in 2018 voor € 328 miljard aan goederen over de hele wereld verzonden, met de top 10 categorieën, waaronder machines, minerale brandstoffen en farmaceutische producten - allemaal gevoelig voor brand  en brandschade. Een goede brandbeveiliging met snelle opvolging is daarom van levensbelang voor de sector.

Lees Meer