Bescherm je boerenbedrijf tegen inbraak en brand

Agrarische bedrijven zijn een makkelijk en aantrekkelijk doelwit voor inbrekers: er is peperdure apparatuur te halen en vaak staan de schuren in een afgelegen gebied waardoor inbrekers rustig hun gang kunnen gaan. Ook als het gaat om brandbeveiliging, hebben agrarische ondernemers andere behoeften dan andere ondernemers. Behalve hun pand en inventaris, lopen ook dieren gevaar wanneer dit niet goed geregeld is.

Beveiliging die past bij een boerenbedrijf

Beveiliging heeft voor iedere ondernemer een andere betekenis: bedrijven verschillen, behoeftes dus ook. Of het nu gaat om de brandveiligheid in stallen of goede beveiliging van schuren met kostbare apparatuur, STANLEY Security heeft altijd een passende oplossing:

Flexibele oplossingen

Het ene bedrijf wil met camera’s volledig zicht op het hele terrein houden, terwijl het andere bedrijf juist goede inbraakbeveiliging voor schuren wilt. Onze oplossingen zijn volledig flexibel zodat ze altijd voldoende bescherming bieden, zonder dat je te veel betaalt.

Makkelijk te bedienen en te beheren

Een belangrijk kenmerk van onze oplossingen is het gemak waarmee systemen te bedienen en te beheren zijn. Beveiliging moet namelijk ontzorgen en geen extra zorgen geven. Via een app schakel je gemakkelijk systemen op afstand in- en uit en beheer je zelf gebruikers. 

Met een gerust gevoel thuis

Boeren maken lange dagen. Als je dag erop zit, wil je ook echt zeker weten dat je geen omkijken meer hebt naar je bedrijf. Daarom adviseren wij niet alleen  over elektronische beveiliging, maar kijken wij naar het totaalplaatje: welke maatregelen kan je nog meer nemen om je bedrijf veilig te houden. 

INCERT-gecertificeerd

Veel verzekeraars stellen hoge eisen aan de beveiliging van bedrijven: is de beveiliging niet INCERT-gecertificeerd, dan betaalt de verzekering vaak niet uit als er onverwachts iets gebeurt. STANLEY Security heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs, daarom kunnen wij INCERT-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen. 

Oplossingen

STANLEY Security biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan die passen bij de specifieke wensen van agrarische ondernemingen:

Camera’s

Met camera’s heb je altijd een volledig zicht over je hele bedrijf. Of je nu op het land bent of op kantoor zit: via de app weet je precies wat er gebeurt binnen jouw bedrijf en kan je in actie komen als dat nodig is. 

Lees meer

Inbraakbeveiliging

Boerenbedrijven beschikken vaak over dure apparatuur en schuren liggen dikwijls afgelegen. Daarom zijn deze bedrijven vaak een aantrekkelijk doelwit voor inbrekers. Met inbraakbeveiliging houd je ze buiten.

Lees meer

Brandbeveiliging

Stalbranden zijn verwoestend voor agrarische bedrijven: niet alleen het verlies van dieren, maar ook het verlies van flinke investeringen raken ondernemers hard. Goede brandbeveiliging met een snelle opvolging is daarom zeker voor boerenbedrijven van levensbelang.

Lees meer