Garages, winkels of kantoren. Multi-sites zijn in vele vormen. Een ding wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal de behoefte hebben om alle locaties of vestigingen goed te beveiligingen. Maar hoe houd je dan grip op de systemen en de kosten? STANLEY Security is gespecialiseerd in het toepassen van landelijke veiligheidsprotocollen om tot uniforme beveiligingsoplossingen te komen: de beste beveiliging en toegangscontrole voor iedere site, gemanaged vanuit één centraal platform.

Beveiliging voor multi-sites

De beveiliging en toegangscontrole van multi-sites is complex en vraagt een andere aanpak dan bij single sites. Iedere locatie heeft eigen kenmerken en eigen beveiligingsbehoeften, medewerkers moeten gemakkelijk toegang krijgen tot verschillende locaties en vanuit één locatie moet er zicht kunnen zijn op alle sites. Voor goede multi-site oplossingen heb je dus best een partner nodig die hierin gespecialiseerd is.

Beveiliging op maat, voor iedere locatie

Ieder bedrijf is anders, maar iedere vestiging of locatie binnen een bedrijf is ook anders. Verschillende locaties kunnen aan verschillende wettelijke eisen moeten voldoen, wellicht zijn er ook onbemande locaties die met remote services beveiligd en gemanaged moeten worden. Binnen de beveiliging van multi-sites wordt voor iedere site een advies op maat gemaakt, om zo tot een uniforme beveiligingsoplossing te komen.

Gemakkelijk centraal te managen

Multi-sites kunnen verschillen van enkele locaties, tot een paar honderd locaties. In alle gevallen moeten beveiligings- en toegangscontrolesystemen gemakkelijk centraal te managen zijn. Van het aanmaken van toegangspassen of -codes, het beheren van toegangsniveaus tot het afhandelen van meldingen: met de multi-site oplossingen van STANLEY Security zorgen wij voor een gerust gevoel. 

Grip op de kosten

Het voordeel van multi-site oplossingen is niet alleen het gemak van centraal gemanagede systemen, ook de kosten zijn een groot voordeel: in plaats van verschillende losse systemen, wordt alles centraal geregeld. Zo zijn alle kosten altijd inzichtelijk en wordt beveiliging en toegangscontrole efficiënt geregeld.

Oplossingen

STANLEY Security biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan die passen bij de specifieke wensen van multi-sites:

Camera’s

Met camera’s is er altijd zicht over het hele bedrijf. Onbemande locaties of na sluitingstijd, met CCTV gemanaged vanuit één punt heb je altijd overzicht en weet je wanneer je in actie moet komen.

Lees meer

Inbraakbeveiliging

Alle locaties moeten goed beveiligd zijn en bovendien moeten meldingen gemakkelijk vanuit een locatie te beheren zijn. Lees meer over de beveiligingsoplossingen van STANLEY:

Lees meer

Remote Guarding

STANLEY Security kan een aantal diensten op afstand aanbieden die zorgen voor extra veiligheid, zoals het begeleiden van het openen of sluiten van winkels: onze operator kijkt eerst of het veilig is voordat deuren opengaan.

Lees meer