Bescherm je winkel tegen diefstal en inbraak

Of het nu gaat om een onderdeel van een grote retailketen, of een zelfstandige retailer:  winkeleigenaars hebben vaak dezelfde beveiligingsvragen . Winkeldiefstal is één van de grootste uitdagingen, maar beveiliging van de winkel na sluitingstijd staat ook hoog op het lijstje met prioriteiten en helaas komen inbraken ook steeds vaker voor. STANLEY Security beveiligt al meer dan 20 jaar kleine en grote winkels. Van camerabeveiliging tot toegangscontrole: met onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen staat veiligheid altijd op 1.

Beveiliging die bij een winkel past

Winkeldiefstal en fraude zijn grote kostenposten in de retail, beveiliging hangt daarom nauw samen met kostenefficiëntie. STANLEY Security maakt al jaren beveiligingsplannen op maat om retailers te ontzorgen en fraude en diefstal te reduceren. 

Flexibele oplossingen

Iedere winkel is anders en iedere ondernemer is anders. Om aan ieders eisen te voldoen zijn de oplossingen flexibel: zo weet je zeker dat je optimaal beveiligd bent en nooit te veel betaalt. Heb je meer dan één winkel, dan kan STANLEY Security je bovendien helpen met multi-site oplossingen, dan is iedere winkel goed beveiligd en beheer je de beveiliging gemakkelijk vanuit één platform.

Geïntegreerde oplossingen

STANLEY Security loopt voor als het gaat om geïntegreerde beveiligingsoplossingen en heeft wereldwijd referenties bij toonaangevende retailketens. Onze specialisten weten wat nodig is om de huidige beveiligingssystemen snel en doelgericht in één integrale beveiligingsoplossing te combineren.

Makkelijk te bedienen en te beheren

Of je nu één winkel hebt, of een hele keten: de bediening en het beheer van de beveiliging moet eenvoudig zijn. Van zelf gebruikers toevoegen en verwijderen tot het bekijken van camerabeelden via een app: goede beveiliging ontzorgt je echt.

Meer dan alleen elektronische beveiliging

Een goed beveiligingsadvies gaat verder dan alleen maar elektronische beveiliging. Daarom denken onze adviseurs mee over andere maatregelen die in winkels genomen kunnen worden om inbraak en winkeldiefstal tegen te gaan. Daarnaast kunnen wij vanuit onze meldkamer met Remote Guarding  voor extra veiligheid zorgen bij het openen en afsluiten van de winkel.

INCERT-gecertificeerd

Veel verzekeraars stellen eisen aan de beveiliging van bedrijven: is de beveiliging niet INCERT -gecertificeerd, dan betaalt de verzekering vaak niet uit als er onverwachts iets gebeurt. STANLEY Security heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs, daarom kunnen wij INCERT-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen.

Oplossingen

STANLEY Security biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan die passen bij de specifieke wensen van retail:

Camera’s

Met camera’s heb je altijd een volledig zicht over je hele bedrijf. In de winkel, in het magazijn, in het kantoor: via de app weet je precies wat er gebeurt binnen jouw bedrijf en kan je in actie komen als dat nodig is. 

Lees meer

Inbraakbeveiliging

Winkeldiefstal tijdens de openingsuren  is een groot probleem, maar de winkel moet na sluitingstijd ook goed beschermd worden tegen diefstal. Lees meer over onze inbraakbeveiliging:

Lees meer

Remote Guarding

STANLEY Security kan een aantal diensten op afstand aanbieden die zorgen voor extra veiligheid, zoals het begeleiden bij het openen of sluiten van winkels: onze operator kijkt eerst of het veilig is voordat de deuren opengaan.

Lees meer