STANLEY Security Accessibility Statement

Stanley Security die deel uitmaakt van Stanley Black & Decker, laat zich leiden door ons doel om For Those Who Make The World ™ te zijn. Onze medewerkers brengen onze belangrijke waarden Moed, Innovatie, Wendbaarheid, Prestaties, Inclusiviteit, Samenwerking, Integriteit en Verantwoording elke dag tot leven. We werken met transparantie, positieve bedoelingen en de hoogste ethische normen om vertrouwde relaties op te bouwen. Deze achtergrond vormt de basis van onze toegankelijkheidsverklaring. 

Stanley Security zet zich in voor digitale toegankelijkheid en om te voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, Level AA en te voldoen aan de Americans with Disabilities Act (ADA) Standards for Accessible Design van het Department of Justice , en andere toepasselijke regelgeving.    

Om dit te bereiken, werken we samen met eSSENTIAL Accessibility om ons toegankelijkheidsprogramma te beheren en toezicht te houden op het beheer ervan. Hun toegankelijkheidsprogramma evalueert en controleert onze digitale producten doorlopend in overeenstemming met best practices en wordt ondersteund door een divers team van toegankelijkheidsprofessionals, waaronder gebruikers van ondersteunende technologieën. Het platform gaat bovendien verder dan de minimale compliancevereisten door een ondersteunende CX-technologietoepassing beschikbaar te stellen aan klanten die moeite hebben met typen, gebaren, muisbewegingen of lezen. De applicatie is gratis te downloaden en bevat tools zoals muis- en toetsenbordvervangingen, spraakherkenning, spraakondersteuning, handsfree / touch-free navigatie en meer.  

Onze President & CEO Jim Loree zegt: "Diversiteit en inclusie zijn essentieel om onze visie te bereiken, ons doel te bereiken en een duurzaam bedrijf te zijn waar de meest getalenteerde mensen kunnen gedijen. Een cultuur die mensen die er anders uitzien, denken en handelen niet omarmt. zal gewoon niet tot de beste oplossing of resultaten komen. " U kunt hier meer lezen over onze toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en ons samenwerkende personeel . Het creëren van inclusieve en toegankelijke digitale ervaringen is een verlengstuk van onze bedrijfsmissie. We horen graag van je als je problemen met de toegankelijkheid tegenkomt. Neem dan contact met ons op .