Alarmcentrale: Alarm met Meldkamer

De Alarmcentrale komt meteen in actie!

Snel reageren is cruciaal bij beveiliging. Daarom is er altijd een STANLEY-technicus in jouw buurt. En ontwikkelden wij de STANLEY Security Alarmcentrale – uniek in België! Hoe werkt het? Bij problemen of alarmmeldingen logt een ervaren technicus van op afstand meteen in het hart van jouw systeem in. Hij stelt de juiste diagnose, en schiet meteen in actie. Dat gaat razendsnel, en vergeet verplaatsingskosten en de bijbehorende milieuoverlast.

Eerste hulp bij alarmmeldingen en problemen

Je wilt je focussen op jouw kernactiviteit? En jouw beveiliging in handen geven van professionals? Vertrouw dan op de STANLEY Security Alarmcentrale. Bij 85% van de meldingen aan onze service desk schakelen wij de alarmcentrale in: voor allerhande technische of operationele problemen, én bij elke alarmmelding. Zo controleren wij rechtstreeks of het om een terecht of ongewenst alarm gaat. Deze filter of buffer tussen de meldkamer en uw alarmsysteem bespaart je al snel tot 80% onnodige tussenkomsten! En vermindert jouw beveiligingskost.

De Alarmcentrale Meldkamer Verifieert eerst

Wist je dat de politie alleen tussenkomt bij een alarm dat geverifieerd is? Hef dus alle twijfel op met een controle: fysiek (jij of ons interventieteam controleert ter plaatse), virtueel (met camerabeelden) of technisch, via de alarmcentrale (onze technici bellen in op jouw systeem).