Waarom STANLEY Security

Zorgen Voor Een Veiligere,
Gezondere en Efficiëntere Wereld

Een Vertrouwde Partner Voor Beveiliging Over De Hele Wereld

Wereldwijd beschermen wij meer dan 700.000 gebouwen met krachtige beveiligingsoplossingen, waarmee we de wereld vooruit kunnen helpen. 

9,000+

medewerkers

3,500+

monteurs

18

alarmcentrales

27

landen

6

continenten

Bescherm Jouw Bedrijf Met Eén Ecosysteem

Het STANLEY Security UNA™ ecosysteem integreert hardware- en software oplossingen voor beveiliging, gezondheid en veiligheid in één naadloze ervaring. Met UNA™ is jouw bedrijf veiliger, gezonder en efficiënter. Eenvoudig en naadloos. 

 

ONTDEK UNA™

Wat wij doen

UNA's Oplossingen Helpen Jou Om:

Jouw Medewerkers Te Beschermen

Door veiligere en gezondere omgevingen te creëren voor jouw medewerkers en bezoekers, zodat ze beschermd, zelfverzekerd en productief zijn.

LEES MEER

Jouw Netwerken Te Beveiligen

Door bedreigingen in cyberbeveiliging te elimineren wordt downtime voorkomen en kan je met een gerust hart blijven werken.

LEES MEER

Jouw Belangrijkste Bezittingen Te Beschermen

Door een oogje in het zeil te houden binnen jouw bedrijfsmiddelen kan je risico's identificeren en beperken. Hierdoor zijn jouw activa beschermd tegen verlies en schade.

LEES MEER

Jouw Activiteiten Te Beheren

Door inzichten en automatisering te combineren kan je betere beslissingen nemen, zodat jouw bedrijf effectiever en efficiënter werkt.

LEES MEER

Waarin Onderscheiden Wij Ons

Wij bieden snelle en intuïtieve gezondheids- en veiligheidssystemen voor onze klanten

Waarin Onderscheiden Wij Ons

Global Accounts Programma

Ons Global Accounts programma helpt organisaties bij het integreren en onderhouden van hun beveiligingservaring op locaties wereldwijd. Met dekking over zes continenten kunnen we jou over de hele wereld ondersteunen. 

We herkennen de organisatorische waarde van één bron voor wereldwijde beveiligingsbehoeften. Onze wereldwijde en lokale touch geeft klanten een beveiligingservaring over alle 6 continenten. 

Waarin Onderscheiden Wij Ons

National Accounts Programma

Wij bieden het toonaangevende National Accounts Programma op het gebied van beveiliging; het coördineren van jouw behoeften voor beveiliging en brand zodat jouw tijd zo efficiënt mogelijk wordt besteed. Eén enkele nationale veiligheidsoplossing met één aanspreekpunt, aangepast op jouw systemen, voorkeuren en procedures.

Ontdek De Perfecte Oplossingen Voor Jou