SIKRINGS- & SUNDHEDSLØSNINGER TIL ERHVERV

Løsninger skræddersyet til din virksomhed

STANLEY Security bliver en del af Securitas

Securitas har nu afsluttet sit tidligere annoncerede opkøb af STANLEY Security og STANLEY Healthcare fra moderselskabet Stanley Black & Decker.
Tre sikkerhedsmedarbejdere fra Securitas og STANLEY

Automatisk betaling med nummerpladen hos Circle K via Pay-by-Plate teknologi

STANLEY Security er stolte over at være valgt som sikkerhedspartner af Circle K ifm. deres lancering af EASY FUEL tjenesten, der hjælper Circle K's privatkunder med at få en enklere og mere smidig oplevelse, når de betaler for deres tankning.
Circle K business case

Hvorfor vælge os?

SE MERE

Ét økosystem. Uendelige løsninger.™ 

Vores vision om at skabe en sikrere, sundere og mere effektiv verden er designet omkring dine unikke behov og udfordringer.

Opdag UNA

Global ekspertise. Lokal tilstædeværelse.

Som en førende global integrator af omfattende sikkerhedsløsninger tilbyder vi en lang række sikkerhedssystemer, fjerntjenester og specialiseret support.

Vis Løsninger

Nye udfordringer. Nye løsninger.

Opdag, hvordan vi samarbejder med AWS om at bruge videodata og kantanalyser til problemfrit at løse problemer ud over sikkerheden.

Opdag Panorama

Vores engagement og passion er bredere end bare adgangskontrol eller sikkerhed; det er at gøre samfundet i sig selv til et mere sikkert sted.

Aerial view of University of Kentucky campus

Disse er effektive fejlsøgningsværktøjer. De giver os mulighed for at reagere på systemets tilstand, på tværs af vores system på en meget proaktiv måde.

Buildings in Sacramento, CA

Vi kommer altid til at gå langt for vores elever, og det er dejligt at have fundet en partner, der virkelig forstår det.

University lecture class from above
01
02
03

Løs dit sikkerhedsbehov i dag