SIKRINGS- & SUNDHEDSLØSNINGER TIL ERHVERV

Løsninger skræddersyet til din virksomhed

Transformation af vores virksomhed og positionering til succes

Se Matt Kushner, global præsident for elektronisk sikkerhed hos STANLEY Security, tale om hvordan virksomheden har navigeret gennem pandemien og er positioneret til succes via innovation og ét sikkerheds-økosystem, der går ud over bare sikkerhed.
Artistic time-lapse photo of people moving through lobby

Vi støtter Cykelnerven 2021

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb -- Cykelnerven -- kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for en verden uden sclerose. Når Tour de France-rytterne i juni 2021 kæmper sig op ad de stejle bjerge, har over 250 danske cykelryttere få uger forinden besejret de selv samme bjerge – og alt sammen for en verden uden sclerose. STANLEY Security er medsponsor af Cykelnerven 2021.
Photo of STANLEY Employee in sponsored Cycling event

Hvorfor vælge STANLEY Security?

SE MERE

Ét økosystem. Uendelige løsninger.™ 

Vores vision om at skabe en sikrere, sundere og mere effektiv verden er designet omkring dine unikke behov og udfordringer.

Opdag UNA

Global ekspertise. Lokal tilstædeværelse.

Som en førende global integrator af omfattende sikkerhedsløsninger tilbyder vi en lang række sikkerhedssystemer, fjerntjenester og specialiseret support.

Vis Løsninger

Nye udfordringer. Nye løsninger.

Opdag, hvordan vi samarbejder med AWS om at bruge videodata og kantanalyser til problemfrit at løse problemer ud over sikkerheden.

Opdag Panorama

STANLEY Security’s engagement og passion er bredere end bare adgangskontrol eller sikkerhed; det er at gøre samfundet i sig selv til et mere sikkert sted.

Aerial view of University of Kentucky campus

Disse er effektive fejlsøgningsværktøjer. De giver os mulighed for at reagere på systemets tilstand, på tværs af vores system på en meget proaktiv måde.

Buildings in Sacramento, CA

Vi kommer altid til at gå langt for vores elever, og det er dejligt at have fundet en partner i STANLEY Security, der virkelig forstår det.

University lecture class from above
01
02
03

Løs dit sikkerhedsbehov i dag