BEVEILIG JOUW AUTOGARAGE

Een veilige omgeving creëren voor jouw autogarage met INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen die voldoen aan de eisen van jouw verzekeraar. En dát zonder nodige investering.

Een veilige omgeving draagt bij aan de toekomst van jouw garage

Als ondernemer ben je altijd bezig met de toekomst van jouw bedrijf. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen hebben op de toekomst van jouw garage. Denk hierbij aan inbraak en brand. Beiden zorgen voor nare gevolgen waaronder bedrijfsverlies. 

Beveilig Jouw Autogarage
Schade Inbraak

Voorkom bedrijfsverlies en creëer een veilige omgeving voor jouw garage

Bedrijfsverlies is één van de grootste zorgen bij ondernemer van autogarages. Of je nou eigenaar bent van een kleine-, middelgrote of grote garage – het maakt niet uit - bedrijfsverlies door inbraak of brand komt nooit gelegen. Zorg dat jouw garage is voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen, zodat in geval van inbraak of brand, jouw systemen altijd voldoen aan de eisen van jouw verzekeraar en je recht hebt op vergoeding.

VOORKOM BEDRIJFSVERLIES

Verzekeringseis: INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen

Jouw garage voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen is een vereiste bij verzekeraars. Afhankelijk van de totale (verzekerde) waarde en de attractiviteit van de goederen wordt bepaald aan welke klasse jouw beveiliging moeten voldoen.

Jouw garage voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingssystemen zonder investering

Als ondernemer heb je al veel (spaar)geld moeten investeren in het opstarten van jouw eigen business. De veiligheid van jouw garage is erg belangrijk én jouw veiligheid is onze prioriteit. Daarom bieden wij onze beveiligingsoplossingen voor een vast bedrag per maand. Zo hoef je niet opnieuw te investeren en kan je jouw (spaar)geld besteden aan de toekomst van jouw bedrijf.

KIES VOOR INCERT-gecertificeerde beveiliging

Cloud video surveillance camera

Voorkom ongewenste situaties met STANLEY Security’s beveiligingsoplossingen

Dot emitting waves icon

INBRAAKBEVEILIGING

Elke zes minuten wordt er iemand slachtoffer van een inbraak. Helaas wordt de waarde van goede alarmsystemen vaak onderschat. Met onze INCERT-gecertificeerde beveiligingsoplossingen weet jij zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt.

Flatscreen TV icon

CAMERABEVEILIGING

Voorkom ongewenst bezoek op jouw terrein dankzij camerabeveiliging. Opvallende videobewaking heeft een bewezen preventieve werking. Mochten ongewenste bezoekers toch onverhoopt succesvol zijn, dan kan je altijd rekenen op de hoogstaande video-observatie van STANLEY Security en beschik je altijd over duidelijk bewijslast.

Bell icon.

BRANDDETECTIE

Wij installeren complete Life-Safety-systemen die direct rook en brand opmerken. Wij monitoren alarmmeldingen en in geval van nood, zorgen wij voor directe inzet van brandweer en andere hulpdiensten.

Clipboard with checklist icon.

TOEGANGSCONTROLE

Met toegangscontrole van STANLEY Security kan je op afstand gewenste bezoekers toegang geven of juist toegang voor onbevoegden weigeren. Zo heb jij altijd zélf de touwtjes in eigen handen!

Download PDF_BeveiligJouwAutogarage

Jouw beveiliging: gecertificeerd en betaalbaar

Ontdek hoe je jouw bedrijf, zonder investering, kan voorzien van INCERT-gecertificeerde beveiligingsoplossingen.

 ONTDEK NU

Ontdek beveiligingsplossingen voor jouw autogarage