Wie zijn wij?

Wij zijn er voor diegene die de wereld vooruit helpen.

 Wij zijn STANLEY Security.

STANLEY Security, nu Securitas Technology en onderdeel van Securitas, is een wereldwijde leverancier van geïntegreerde beveiligings- en veiligheidsoplossingen en -diensten. Wereldwijd vertrouwen klanten STANLEY Security voor innovatieve SaaS-technologie, naadloze installatie en integratie, betrouwbaar onderhoud, 24/7 monitoring en inzichtelijke analyses. We laten ons leiden door onze visie om veiligere en efficiëntere omgevingen te creëren, met als doel de wereld vooruit te helpen.

Waarom kiezen voor STANLEY Security?

Altijd Dichtbij

Ons team van deskundige professionals zet zich in voor de veiligheid en het succes van onze klanten.

Met meer dan 200 locaties wereldwijd en 9 vestigingen in België hebben we een wereldwijd netwerk van partners en zijn we altijd dichtbij. 

Onze Expertise, Uw Voordeel

Ons diepgaande kennis van operationele en beveiligingsuitdagingen in een breed scala van sectoren stelt ons in staat om beveiligingsinzichten om te zetten in waardevolle bedrijfsresultaten, zodat onze partners goed gedijen in een veranderende wereld.

Een Stap Voor

We hervormen de beveiligingssector om nieuwe kansen te creëren, vandaag en morgen. We verminderen het risico, de impact en de kosten van bedrijfsonderbrekingen door onder andere brand en inbraak. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten sterker zijn dan hun concurrenten, door hun continuïteit te verbeteren zodat zij altijd hun klanten beter van dienst kunnen zijn.  

Wij zijn een toonaangevende wereldwijde organisatie met lokale expertise.

Als onderdeel van Securitas streven we ernaar de wereldwijde, vertrouwde partner te zijn door geïntegreerde beveiligingsoplossingen te ontwerpen, installeren, bewaken en onderhouden. Wij zijn één van de grootste elektronische beveiligingsbedrijven ter wereld (op basis van totale omzet). Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn wij er voor u, waar en wanneer u maar wilt, en richten wij ons op het bieden van persoonlijke service voor elke klant.

Geïnteresseerd? Een gesprek beginnen