Jij zorgt voor je gasten, wij voor de veiligheid

Veiligheid is voor iedere ondernemer belangrijk, maar voor horecaondernemers helemaal: je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, die van je werknemers en je spullen: ook je gasten wil je veiligheid bieden. Tegelijkertijd zijn cafés, restaurants en hotels de meest kwetsbare bedrijven als het gaat om agressie, overvallen en diefstal. STANLEY Security heeft 20 jaar ervaring in het beveiligen van horecabedrijven. Dus: jij zorgt voor je gasten, wij voor de veiligheid.

Beveiliging die past bij horecaondernemers 

Het belangrijkste voor jou is de optimale beleving geven aan je gasten, wij snappen dat jij je niet druk wilt maken om alle randzaken die horen bij ondernemen. Daarom gaan wij verder dan alleen beveiliging: wij zijn je partner in veiligheid. 

Beveiliging die bij jou past

Een systeem moet passen bij jou en je onderneming, niet andersom. Daarom zijn onze systemen aanpasbaar naar jouw behoeften. Zo weet je zeker dat je voldoende beveiligd bent, zonder onnodig veel te betalen.

Makkelijk te bedienen en te beheren

Beveiliging moet ontzorgen, geen extra zorgen geven. Daarom zijn onze systemen gemakkelijk te bedienen en te beheren. In- en uitschakelen kan via de app en je maakt zelf met een paar klikken nieuwe gebruikers aan, of verwijdert ze juist. 

Volledig veiligheidsadvies op maat

Wij gaan verder dan alleen beveiliging: wij kijken naar alle aspecten van veiligheid. Zo adviseren we welke maatregelen je nog meer kunt nemen, naast elektronische beveiliging. 

INCERT -gecertificeerd

Veel verzekeraars stellen eisen aan de beveiliging van bedrijven: is de beveiliging niet INCERT-gecertificeerd, dan betaalt de verzekering vaak niet uit als er onverhoopt iets gebeurt. STANLEY Security heeft gecertificeerde adviseurs en monteurs, daarom kunnen wij  INCERT-gecertificeerde systemen installeren die voldoen aan alle verzekeringseisen.

Oplossingen

Camera’s

Camera’s hebben in de horeca meerdere functies: je  hebt niet alleen een volledig overzicht van  je zaak ; camerabeelden kunnen bijvoorbeeld ook als bewijslast gebruikt worden als er incidenten zijn. Benieuwd wat je nog meer met camera’s kan?

Lees verder

Inbraakbeveiliging

Als jij de deur achter je dichttrekt, wil je zeker weten dat je de zaak veilig achterlaat. Met inbraakbeveiliging maak je het inbrekers heel moeilijk om binnen te komen en lukt het ze toch, dan zijn de hulpdiensten ter plaatse voordat ze iets mee kunnen nemen dankzij doormelding naar onze meldkamer.

Lees meer

Brandbeveiliging

Of een brand nu uitbreekt tijdens de openingsuren of daarna: door er snel bij te zijn kan je veel leed voorkomen. Niet alleen jij en je personeel krijgen een seintje als er iets mis is, ook onze meldkamer. Zo weet je zeker dat hulpdiensten snel ter plaatse zijn.

Lees meer

STANLEY Security Belgium biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen aan die passen bij de specifieke wensen van horecaondernemingen.